BepiColombo

Over BepiColombo

BepiColombo BV zet zich sinds 2006 met overtuiging in dat de inzet van IT middelen binnen veel organisaties optimaler kan door een betere afstemming tussen business en IT.

BepiColombo is gespecialiseerd in business- en informatieanalyse, enterprise architecture en requirements engineering voor het (her)ontwerpen en implementeren van (bedrijfsbrede) softwaretoepassingen. BepiColombo heeft o.a. gewerkt voor o.a. Shell, Movares (Holland Railconsult), Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), Fortis/ASR, De Amersfoortse, Achmea en ONVZ.

Naast de opleidingen WO Bedrijfswetenschappen (specialisatie Bedrijfsprocessen & ICT) en HTS Communicatiesystemen is BepiColombo gecertificeerd in (Agile) Business Analysis (CABA, BABOK), Enterprise Architecture (TOGAF) en Requirements Engineering (IREB). Over de strategische inwerking van IT op uw business kan BepiColombo u dus uitgebreid adviseren. Neem contact op.

BepiColombo
De naam BepiColombo is afgeleid van de Italiaanse wiskundige en ruimtevaartpionier 'Giuseppe Bepi Colombo' (1920-1984). De overeenkomst van het analyserende karakter van Colombo's werk en het werk van BepiColombo maakt de naam toepasselijk.

Over ons

Copyright & Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contact